maanantai 7. lokakuuta 2013

Guinot Techni Spa vartalohoito

Guinot Techni Spa laitehoidot,  Kauneushoitola Andzinska,  Olari.

Olen aina suhtautunut jokseenkin epäilevästi kaikkiin erinäisillä laitteilla toteutettaviin selluliitti- ja "rasvanpoistohoitoihin". Lähestyneen bikinikauden aiheuttamasta paniikista johtuen kuitenkin halusin uskoa vippaskonsteihin, joiden avulla senttejä saisi karistettua nopeasti.

Googletin muutaman positiivisen kirjoituksen Guinot Techni Spa hoidosta, joka tuntui olevan juurikin se mitä nyt tarvitsin. Keskustelupalstojen kirjoittajat kertoivat saaneensa jopa 6-10 senttiä pois vyötäröltä ja 6-7 senttiä reisistä 10-kerran sarjahoidolla. Hoitoa tarjoava ja itselleni helpoimman kulkuyhteyden päässä oleva hoitola oli Kauneushoitola Anzinska Olarissa, mutta Guinoti:nTechni Spa hoitoa tarjoavia hoitoloita löytyy runsaasti ympäri Suomea.

Soitin varatakseni ajan 10-kerran sarjahoitoon keskiviikkona ja ensimäisen hoitoajan sain seuraan viikon lopulle. Muutama seuraava hoito varattiin saman tien, siten että hoitoa tehtäisiin kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Ensimäinen hoitokerta aloitettiin mittaamalla reiden ja vyötärön ympärysmitta, sillä nämä olivat alueet, joihin hoitotoimenpiteet yhteistuumin päätettiin keskittää. Hoitoa tehnyt kosmetologi kertoi, että tämä hoito on toimii hyvin, jos asiakkaan rasvakertymät ovat "pehmeitä", kuten minulla. Kovempaan ja kiinteämpään rasvaan hoito ei tehoa niin hyvin.

Aluksi hoidettavalle alueelle levitettiin erikoishoitogeeliä ja sen jälkeen ihoa hierottiin laitteen Sculptor-käsikappaleella. Kuvittelin hoidon olevan lempeää hierontaa, mutta tämä olikin jotain aivan muuta.
Kivun tunteminen on jokaisella erilaista ja toisen selluliitti on herkempää kuin toisen. Itse jouduin konkreettisesti "puremaan hammasta", että pysyin hoitopöydällä koko hoidon ajan. Vatsan ja kylkien käsittely ei sattunut juurikaan, mutta reidet olivat minun herkkä paikkani. Hoitaja kysyi useaan otteeseen hoidon aikana," miltä hoito tuntuu" ja minulla oli useita mahdollisuuksia sanoa, että "lasketaanpa tehoa hiukan", mutta ajattelin tehokkaamman "mylläyksen" tuovan parempia tuloksia.

Varsinaisen "muokkauksen" jälkeen tehtiin laitteella vielä lihasjumppaa mietojen sähköimpulssien avulla. Tämä vaihe hoidosta tuntui yllätyksekseni vasrsin miellyttävältä. Teen istumatyötä, ja tunsin kuinka verenkierto vilkastui pitkän työpäivän puuduttamissa raajoissani.

Hoitaja oli jo aikaa varatessani suositellut kokeilemaan infrapunasaunaa Techni Spa hoidon yhteydessä. Infrapunasäteily vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja polttaa kaloreita ja tehostaa näin ollen selluliittihoitoa. Sain saunaan mukaani 0,5 l vettä, joka minun tuli juoda saunomisen aikana. Hoidon jälkeen onkin syytä nauttia runsaasti nesteitä, jotta kuona-aineet pääsevät huuhtoutumaan pois elimistöstä. Infrapunasaunan pehmeä lämpö tuntui hyvältä tehokkaan tuntuisen hoidon päätteeksi.

Kun suunnittelette Techni Spa hoitoon menemistä, niin ajoittakaa hoito siten, ettei ainakaan noin viikkoon hoidon jälkeen ole tarvetta esiintyä uimapuvussa julkisesti. Ensimäisen hoidon jälkeen mustelmani olivat todella komeat ja niitä oli kauttaaltaan erityisesti reisissä, jossa hoito oli tuntunut kivuliaammalta.
Kerta kerran jälkeen hoito muuttui kuitenkin vähemmän kivuliaaksi, viimeisillä kerroilla jopa miellyttäväksi.

Kävin hoidossa kaikkiaan 10 kertaa, kaksi-kolme kertaa viikossa. Jokaisen hoidon yhteydessä kävin myös infrapunasaunassa. Koko kuurin ajan join vettä n. 2-2,5 litraa vuorokaudessa. Ruokailu- tai liikuntatottumuksiani en muuttanut mitenkään, mutta alkoholia en käyttänyt lainkaan tuona aikana.

Hoitojakson lopussa vyötäröltäni oli lähtenyt -5 cm, oikeasta reidestä -4 cm ja vasemmasta reidestä -3,5.
Nämä mittaukset todennettu myös kotona, eli hoitajan ottamat mittaukset pitivät paikkansa. Paino putosi noin 1,5 kiloa.Vaikka senttejä ei lähtenyt kovin paljoa, oli reisien iho kuitenkin selkeästi siloittunut ja olin melko tyytyväinen lopputulokseen. Jotta tulokset säilyisivät tulisi hoitokuurin jälkeenkin käydä ylläpitohoidossa muutaman kerran vuodessa.

Techni Spa hoito tuntuu siis tehoavan, mutta johtuuko teho osaltaan lisääntyneestä veden juonnista, joka lisää aineenvaihduntaa ja vähentää ruokahalua? Entä mikä vaikutus olisi pelkällä infrapunasaunalla? Hoito on melko hintava ja kuntosalilla tai jumpassa kävisi hoitosarjan hinnalla huomattavan monta kertaa ja luultavasti vielä paremmin tuloksin. Laihdutuskeino tämä ei siis ole! Luulen, että tästä hoidosta on eniten hyötyä melko hoikalle henkilölle, jolla on ns. sitkeää tai muhkuraista selluliittiä joka ei liikunnalla lähde, tai hänelle joka haluaa nopeasti muutaman lisäsentin pois mahtuakseen lempi bikineihinsä tai unelmien bilemekkoon.

Lisätietoa Guinot Techni Spa hoidosta:
http://www.guinot.fi/hoidot/keha/techni-spa

Kauneushoitola Anzinska:
http://www.andzinska.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti