maanantai 7. lokakuuta 2013

40+ naisen omakohtaisia kokemuksia kauneushoidoista ja niiden vaikutuksista

Olen 40+ nainen pääkaupunkiseudulta. Blogissani kerron henkilökohtaisia kokemuksiani erilaisista kauneushoidoista, täyteainehoidoista, sekä pienkirurgisista toimenpiteistä. Kerron myös rehellisesti omat kokemukseni kulloisenki palveluntarjoajan palvelun laadusta.

Lausahdus lapseni suusta "Äiti, miksi sinä näytät niin vihaiselta", oli minulle herätys siihen, että vuodet olivat tehneet tepposensa kasvoilleni. Tuossa tilanteessa koin itse, että olin iloinen ja jopa hieman hymyilin. En halua näyttää vihaiselta jos en ole vihainen, enkä surulliselta silloin kun en sure. Siispä tuumasta toimeen ja iloisempaa ilmettä metsästämään kauneushoitojen voimin!

Kun itse hain tietoa kauneushoidoista erilaisten keskustelupalstojen kautta, koin ongelmalliseksi sen, että sieltä saamani tieto ei ollut kovin luotettavaa. Keskustelupalstathan toimivat myös yritysten mainoskanavana (nimimerkkien takana yrittäjiä, jotka kertovat "muka" asiakkaana kokemuksiaan yritysten palveluista), sekä eri yrittäjien välisenä parjauskanavana.

Vuosien mittaan on tullut "investoitua" mitä erinäisimpiin kauneushoitoihin ja osa niistä on ollut hyviä investointeja ja osa ei. Jokainen meistä on yksilö, joten blogissani voin kertoa vain omakohtaisia kokemuksiani kunkin hoidoon vaikutuksesta ja saamani palvelun laadusta. Sama hoitohan voi toimia toiselle henkilölle loistavasti ja toiselle ei ollenkaan. Lukija voi kuitenkin olla varma siitä, että arvosteluni ovat rehellisiä mielipiteitäni. Julkaisen myös mahdollisimman paljon ennen ja jälkeen kuvia, jotta voitte tehdä oman silmämääräisen arvionne kulloisenkin hoidon tehokkuudesta.

En ihaile nuoruutta, enkä todellakaan halua näyttää kaksikymppiseltä. En myöskään ihaile vahanukkemaiseksi kiristettyjä ja ties millä aineilla täytettyjä luonnottomia kasvonpiirteitä. 

Koen eläväni elämäni parasta aikaa ja rakastan esimerkiksi niitä lukemattomia pieniä ryppyjä jotka muodostuvat silmäkulmiini hymyillessäni. Ne kertovat omaa tarinaansa jo eletystä elämästä ja ovat osa minua. On kuitenkin luonnollista, että tässä iässä meistä moni huomaa itsessään ikääntymisen merkkejä joita mieluusti hieman häivyttäisi, kadottamatta kuitenkaan omia persoonallisia piirteitään. Miksipä ei siis hieman itseään hemmottelisi ja piristäisi ilmettään, jos siitä kokee saavansa iloa ja energiaa.

Toivottavasti jakamastani tiedosta on hyötyä kauneushoitoja tai muita pientoimenpiteitä harkitseville lukijoille. Otan myös teiltä mielelläni vastaan vinkkejä tai ehdotuksia hoidoista/toimenpiteistä, joita olette kokeilleet ja hyväksi todenneet tai joista olette kiinnostuneet. Saatanpa joitain niistä kokeilla ja jakaa sitten omat kokemukseni täällä blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti